Torsdagkväll

Idag har ja plockat undan och städat lite, hunnit med att äta och bakat chockladbollar. :) Mumms! Nu blir de att ta reda på resten utav tvätten ja har vikt. Sedan vad ska man göra då? Slänga sig i soffan och dega? HAr ni några förslag?

Kramisar


Kommentarer
PHOTONERDEN

sv: Tack så mycket!

2010-04-08 @ 19:59:49
URL: http://photonerden.blogg.se/
Andrea

sv: okej, vad kul! Men jag har för mig att det var något ställe här i jönköping som sökte en nagelteknolog... Kolla på ams eller ring runt till frisörer och sånt, det brukar alltid vara någon som söker... När är det du flyttar hit?ang. modellfotograferna så är de många som sagt att de känner sig lurade, att försäljarna målar upp en alldeles för positiv bild av det hela. Man ska få åka limousine, bli sminkad och fotad. Men det har tydligen varit väldigt långa vänttider, sminket blir ofta slarvigt gjort och fotograferna slarvar... Själv känner jag att det inte alls är ett ställe jag skulle vilja vara på.Kolla in klippen så förstår du nog vad jag menar..

Klipp 1

http://svtplay.se/v/1944057/tjejer_kanner_sig_blasta_pa_modelljobb

Klipp 2

http://svtplay.se/v/1945352/svt_sormland/foretaget_svarar_pa_kritiken

Klipp 3 OBS Spola till 8 minuter

http://svtplay.se/t/103426/svt_sormland

2010-04-08 @ 21:30:02
URL: http://andreahansson.blogg.se/
Andrea

Nej det är klart, det kan ju bli lite jobbigt...

Just nu pluggar jag på komvux, läser distanskurser och jobbar extra när jag får en chans, mestadels blir det industri och lagerjobb för Academic Work, men jag siktar på att jobba inom ekonomi eller administration :)Javisst, adda mig på andrea.hansson@live.se

2010-04-08 @ 22:12:57
URL: http://andreahansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0