Min operation.

Här är min 'berättelse' om min operation. :)

Pappa kom och hämta mig runt 8.40 och sedan fick ja vänta jätte länge innan ja fick byta om. Väl ombytt fick ja sitta ner och vänta igen. Sedan kom de en narkosläkare som pratade lite med mig innan och gav mig en alvedon och 2 små piller, lugnande. Sedan fick ja sitta ner igen, kanske drygt en timma. Sedan kom de en kvinna helt grönklädd som bad mig komma med. Alla dessa människor frågade efter mitt person nummer och vad ja hette i efternamn.

Sedan måste ja bara berätta om den snygga outfitten ja fick på mig. OMG dessa knästrumpor, haha så ni hade skrattat! Men de var förbaskat sköna. jaja nog om de.

Jag fick gå in i operationssalon o där vimlade de fullt a grönklädda människor. Jag blev jätte nervös då. Alla frågade de ena o de andra. ja fick en slang i armen och mer lugnande, hela rummet började snurra, de kändes som när man är full o lägger sig ner och allt bara snurrar. Sedan satt dom en syrgas mask några cm framgör munnen på mig. De sista ja kommer ihåg är att de frågar vad ja jobbade med och att dom kommenterade mina fina naglar :) Sedan ar ja väck.

Innan jag vaknade så fick ja upp denna låt i huvudet.



Sedan kom den där jobbiga smärtan. De kändes som någon hade bara gröpat ur hela halsen. Dragit isär munnen så mungiporna har spruckigt. Att ringa på den där klockan och få smärtstillande var något ja tyckte va jobbigt. Man kände sig tjatig och gnällig. Men all den personal ja träffade var helt underbara. Tack! De ja har fått i mig, i magen på dessa 2 dagar är 2 piggelinglassar. Sedan håller ja på att tvinga ner en yalla yalla. Men man totalt vägrar svälja något ner i halsen, man vill knappt svälja all den saliv som bildas. Inatt som varit har ja inte sovit alls mkt. Vaknat varje timma vred o vända på mig. Men nu är jag hemma i min sköna säng :)

Läkarna skojade till och sa att dom skulle ha en tennisturnering senare sen o då kunde dom passa på att ta mina halsmandar, haha! Pappa hälsade på mig strax efter operationen. Jag tyckte de var lite obehagligt, de satt en massa slangar runt och i mig. =/ Men de tog de bort, ialla fall den som satt i näsan på mig. Mamma och Lizette kom vid halv 7 ungefär o hälsade på mig. Jag var mest trött och typ sov. Prata är något ja gärna inte vill göra. De drar ihop musklerna i munnen o då värker de. Tack madde för de fina kortet och tidningarna ja fick utav dig! De värmde jätte mkt!!

:) inte så skoj att läsa men iaf..
Puss


Kommentarer
macky

Aha är det en sån operation du har gjort.. det gjorde jag för ett par år sedan också =) Svårt att svälja.. eller ja typ de går ju knappt inte. En bra bantningskur var det iaf =P jag gick ner 8kg på två veckor =P inte så hälsosamt kanske men ^^

2010-02-26 @ 16:15:03
URL: http://marol.blogg.se/
Tess Viitanen

Hej vännen!!!

Det var skönt att höra att du är hemma igen.

Jag har allt tänkt på dig dessa dagar.

Rå om dig och ta det lugnt!!!

kram kram

2010-02-26 @ 16:54:37
marlén

Hej gumman...skönt att höra att det gått bra.

Nu får du vila upp dig ordentligt och bara ta det lugnt...pusss å kraam

2010-02-26 @ 17:37:57
URL: http://anithamarlenlinnea.blogg.se/
Madde Sahlén

Varsågod gumman! Krya på dig! Vi hörs och ses!

2010-02-27 @ 09:42:26
annelie

skönt att allt gått bra... <3

2010-02-28 @ 17:09:03
URL: http://annlii.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0