Nagel Design..

Jag tycker både om och inte om de här med nagel design. Med mönster och annat krusidull på tipparna/naglarna. De kan bli för mkt ibland bara. Eller vad tycker ni? Detta är ett exempel på vad jag absolut inte gillar. Måste vara så oerhört svårt att kunna leva som 'normala' människor/Tjejer gör med ett par sådana där på naglarna. Dom bör ju trilla utav tycker man. right?



Lagomt är mycket bättre faktiskt. De ska se stilrent och fräscht ut. Men ett mönster behöver inte vara mkt mer än såhär tycker jag. Jag själv har bara haft helfärgade tippar när jag har gjort mina naglar, antingen helvita tippar eller med rosaglitter. Jag tycker båda e jätte fint. Vad tycker ni är finast??





Detta tycker ja ser förjävligt ut. Usch! ja fick gåshud så illa tyckte ja de va! Det var säkert jätte fint när de var nygjort men nej tack! Jag skulle aldrig vilja ha de sådär, och absolut inte lägga ut en bild på de:P hahaSedan att ha smycke på nagel har jag aldrig testat, men de borde vara lite irriterande, eller jag kan kanske ha helt fel när jag säger så. Jag har sett få personer ha så och de är ju snyggt på dom :)  Men detta var fruktansvärt!!



Men dessa naglar tyckte ja var jätte fina, lite roligt att ha ett mönster på tipparna!De ser ändå stilrent och fräscht ut. Någon gång ska ja ha såhär. De skulle passa så bra till min klänning! Vad tycker ni om just denna designen?







Kommentarer
marlén

Håller med dig!

Lagom är snyggast...riktigt fräckt med det zebra randiga :) Puss

2010-02-06 @ 01:30:13
URL: http://anithamarlenlinnea.blogg.se/
Nathalie Posth

Vad kul! Säg bara till när du kan så kommer jag på studs!:D Kram

2010-02-06 @ 02:09:30
URL: http://nathalieposth.blogg.se/
Lesly

ja det är helt sant, det ska vara lagom och stilrent, det "zebra" mönstrade var gör snyggt, och det lila var la helt ok. inget av de andra tyckte jag om iaf :)

2010-02-06 @ 13:38:42
URL: http://leslita.blogg.se/
Malin

Den sista med "zebramönstret" var absolut snyggast! Helt klart en snygg men ändå en diskret design som man kan använda till det mesta :)

2010-02-06 @ 14:31:01
URL: http://mollanranta.blogg.se/
saandraa

åååååh jag älskar naglar ;D har du själv?

2010-02-06 @ 15:16:00
URL: http://apsatss.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0