Drömmen om Italien 20.00

Nu sitter jag bänkad framför detta program: Drömmen om italien på kanal 4Herregud ja bara skrattar när ja ser på dessa människor. haha Ett ganska roligt och bra program.
De skall renovera ett hus, de skall diva ett bed andbreakfat hotell :) De lär sig flytande Italienska och de har väl tävlingar antar jag. Det är inget program jag har följt men är rätt skoj att se på när man inte har någotspecillt att göra eller se på. :)

Vad tycker ni om detta program?:)
PUSS!


Kommentarer
Iréne

Du har fördelen till vilken än salong du söker på för att du både är frisör och pysslar med naglar det är bara slå upp frisörsalonger och ringa och fråga .Har du tänkt att hyra plats bara typ nagelbord eller vill du både klippa och göra naglar .Var utbildar du dig då ?

2010-03-17 @ 20:53:32
URL: http://ireneislamovic.blogg.se/
Iréne

Det är svårt med nya anställningar idag i dessa tider så jag vet inte men prova ring lite till skulle jag höra nån som behöver en frisör och nageltjej så lovar jag höra av mig .I centrala Jönköping kan du hitta nagelbord för ca 1500 jag bor en bit från Jönköping 40 km annars hade jag föredragit att jobba i Jönköping här i Vaggeryd betalar jag för bord 2500 kr visst som du säger det är riskabellt men kan du ditt jobb har du inget att förlora :)Lycka till

2010-03-17 @ 21:30:54
URL: http://ireneislamovic.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0