Torsdag - Jkp

Idag är de torsdag och en vecka har gått sedan operationen. Jag blir bättre och bättre :) Ingen feber idag heller mam! ;) Men svullnaderna har varit väldigt jobbiga nu. Jag har haft något hela denna veckan. Bara inte de blev värre nu när ja tog bort mina halsmandlar då dör jag ju verkligen! Detta problem, sjukdom som jag har kommer vara ett stort problem när ja ska söka jobb. Jag har inga problem att jobba bara de inte sätter sig i ögonen. Då är ja väl lite gladare. Jaja nog om detta idag.

Fanny: Att du ens frågade om du fick vara kvar som min vän. Du är den bästa vän jag har, du är den ända eller ja inte längre men den ända nära vän som vet ALLT om mig. Du kmr alltid vara den bästa! Love ya!

Idag skulle johan vara ledig men blev att ta sig till skolan ialla fal, dom har så otroligt mkt att göra nu. Tycker lite synd om dom. Men de är ju något dom måste göra. Han är så duktig. :) Så vi får se när han kommer hem, skall nog kanske dra med han till affären om han orkar. Känner att jag måste få lite frisk luft. Jag har inte gått utanför denna lägenhet sedan ja kom i söndags. Skulle vilja köpa mig en hårborste, och lite mera glass :)

Va kul att madde och hennes kille har fått klart allt i sin nya lägenhet nu. Ska bli spännande att kika in hos dom :) Du, dina tidningar har varit perfekta! De värmde jätte mycket att du gav dom till mig på sjukhuset. De är en riktigt vän de. Sedan när ja var hemma i fredags då dina föräldrar kom förbi. Så pratade pappa om dig. Ja blev rörd, du är verkligen en bra vän! Jag tycker att de är jätte synd att vi har vuxigt ifrån varandra lite. Att vi inte umgås så mycket som vi gjorde. Men du är en väldigt nära vän till mig ialla fall. Kommer alltid att vara :)

Nu skall jag slänga in mig i duschen tror jag :) Så ja är lite fräch när johan kommer hem :)
Vad ska ni göra idag då?


Kommentarer
Madde

Du kommer alltid vara en nära vän till mig också! Och man kan alltid hitta tillbaka till varann :D

2010-03-05 @ 05:11:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0