Sjuk och trött..

Ah idag har jag en dålig dag igen, varför dessa dagar? Är de för at jag är sjuk och trött som humöret inte orkar hålla sig uppe, och den possitiva sarah har nog slängt in sig i garderoben för tillfället.

Jag vaknade sent idag med, och förkylningen är inte bättre. Jag ska jobba imorgon så jag hoppas för all del att det är bättre då. Har ingen lust att jobba när min kropp är matt. Ja fick mjölksyra i benen när ja gick upp för trapporna från tvätstugan förut. Då är man matt.

På fredag får jag min lön. Vilket ja längtar efter, men samtidigt så kanske de inte är nått att längta efter? Jag har aldrig tjänat bra pengar, så jag är van att inte få ut en normal lön. Det är tufft och sjukt jobbigt ibland. Jag kan säga att det har inte blivit bättre sedan ja flyttade hit, snarare till de sämre. MEN de var en chans jag tog, jag ångrar absolut inte de. Jag trivs här och älskar de jag har i dag. Men de vore lite bättre att kunna få in lite mer slantar i månaden än va de gör nu, så man har en chans att spara och lägga undan pengar. Vi håller tummarna! :)

Nu skall jag skynda mig att hänga tvätt som är klar, ni får mer inlägg under dagen, och mer positiva sådana :) De blir bra va? :)


Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0