TRM -

TRM (träning resultat mål) Dags att lägga i en högre växel. Sommaren börjar närma sig och beachen kallar! :) right? Nya mål skall upp och blir det inte som jag har tänkt så blir de straff! 

Det kommer bli ytterliggare en ny kategori här i bloggen. Så vi får se hur detta går! :) Finns det andra tränings freak som mig där ute?? ;)


Kommentarer
anna greta

Träningsregler:Som vi pratade om så kommer vi använda oss av ett poäng system.

Du sa att du tränar 6 dagar I veckan, för varje pass du kör så får du ett poäng, så varje vecka ska du få minst 8 poäng för att klara dig utan en lättare bestraffning. Du kan max få 13 på en vecka inräknat dina eventuella extra poäng.

Du kan få extra poäng för t.ex. ökning av vikter eller extra hårda pass om jag anser att du förtjänar det, jag förväntar mig att du ska anstränga dig och det e inget jag belönar, det e det där lilla extra jag vill se för att det ska bli aktuellt.

Du får lov att en gång I veckan unna dig något onyttigt, detta kan vara t.ex. godis eller alkohol I måttliga mängder och äter du godis så får du inte dricka och tvärtom.

I slutet av månaden så räknar vi ihop poängen du fått och har du mindre än 45 poäng så kommer du få ett hårt straff tro mig du kommer inte vilja få detta!Exempel på staff kan vara att du innan träning måste skriva latmask på ovansidan av din hand så att alla på gymmet kan se det, ha olikfärgade strumpor på dig så att det syns. Motion tidigt på morgonen, extra pass nästkommande vecka. Godis/sprit förbud x antal dagar och liknande saker.Om du sköter dig och jag anser att du verkligen gjort ditt bästa lagt in det där lilla extra offrat saker för att istället träna ja då kommer jag att belöna dig!Belöningar kan vara skor, kläder, bio eller något annat jag vet att du skulle gillar.

Men detta handlar inte om att du ska få belöningar eller bestraffningar! Detta handlar om att du ska göra ditt yttersta och inte fuska med din träning!

Jag förväntar mig även rapporter varje söndag oavsett om du e trött eller ej, där ska det finnas en rad för varje dag där du berättar om din vecka.

Misslyckas du med detta så kommer du straffas.Om jag hade fått som jag ville så skulle jag haft en Hållhake på dig, så du inte kunde dra dig ur detta eller på annat sätt smita förrän säg efter minst 1 månad till att börja med.om du har något du vill framföra så har du till på söndag. sedan kör vi min lilla tränings slav ;)

2012-02-28 @ 15:46:29
Suzan

Mitt filmtips blir dinner for schmucks, riktigt bra och rolig!

2012-02-29 @ 13:41:22
URL: http://www.ettdussinpannor


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0